Så har jag fått göra kejsarsnitt för första gången någonsin på en Ragdoll.
Det var Zonja som aldrig fick igång sitt värkarbete. Vattnet gick på onsdagkväll, dag 66, men sedan hände inget, så på morgonen vågade jag inte vänta längre utan jag kontaktade Västra Djursjukhuset så fort de öppnade kl sju och jag fick komma med henne direkt. Ett ultraljud gjordes och vi såg att det var levande ungar i magen. Det togs ett snabbt beslut att hon skulle snittas och de plockade ut tre pigga ungar, två hanar och en hona. Zonja själv var lite omtöcknad men tog snabbt hand om sina små.

zonja och bebbar

Hon fick ha en tratt på huvudet först men kunde efter alla goda tips på facebook ta av den och det fungerade bra. Jag fick hjälpa till med matningen i några dygn men nu ammar hon fullt ut för ungarna vill inte ha något från mej längre. Vad jag kan se hittills så blir honan mitted och hanarna bicolour.

Veras tre flickor är nu 4 veckor gamla och går omkring på golvet och har börjat smaka på lite mjukmat. Jag ska försöka ta lite bilder av dem snart, lovar…
Jag har fortfarande inte bestämt mej riktigt vad dom ska heta. Trodde jag hade spikat tema Gossip Girl men namn på V efter Vera lutar det oxå åt.
Serena, Jennie och Lily eller Villemo, Violet och Vivianne??

Ella har löpt för tredje gången och varit hos Eddie igen, hoppas naturligtvis på tredje gången gillt! Zoie löper just nu och är på besök hos Eddie, men hon gillar verkligen inte honom alls så det vore ett under om hon skulle bli dräktig…

Igår hände det största :-) !!! Jag blev mormor för andra gången åt ett litet gossebarn <3<3<3 Det är stort!