Veckorna går och kattungarna växer. Veras tre tjejer är nu 6 veckor och de är betydligt mer personliga nu och busar omkring. De har börjat äta riktigt bra också. Bozita kitten tetror är favoriten även om en del av dem har börjat knapra på torrfodret också. En av dem kommer jag att sälja till sällskap. Hon är tunnare i nospartiet än de andra och så får hon en ganska så stor fläck på ena frambenet. Men hon är väldigt söt, har precis den rätta looken som jag vill att de ska ha.
Jag har försökt ta några bilder på dem och här är några smakprov. Först de två bruna, Villemo och Vivian.

villemo 6v-0079 vivian 6v-0071

 

och här är den blå, Violet.

violet webb 6v-0072

Liten parentes om kölistor…kölistor fungerar inte för sällskapskattköpare har jag konstaterat än en gång…för när man väl har en kattunge så har de hittat en någon annanstans. Det är väl inte så mycket att säga om det men de kunde ju meddela det då så slipper jag ödsla tid på att kontakta dem igen. En del hör av sej och det är jag tacksam för. Men nog om det.

Zonja små bebbar är 3 veckor idag. Ser riktigt lovande ut måste jag säga. Alla blir blå, till min stora glädje ;-) Och eftersom de är födda med kejsarsnitt så passar det väl bra med kungliga namn tycker jag. Så jag har Estelle, en blå mitted, Alexander, blå mitted med lite sned bläs, och Oscar, blå bicolour.

Här är några bilder av dem.

alexander 3v-0086 estelle 3v-0084 estelle och oscar 2,5v-0006

Mer nyheter.

Tredje gången gillt!! Ella är dräktig!! Det blir spännande :-)

Och så har jag bytt hane till Zoie, tredje gången där också. Fick ta Willy på henne istället för Eddie. Hon var så sur på Eddie så han vågade nog inte försöka ens, han är ju så snäll och lite mesig :-)  Tror inte hon gillade att han är så mörk i ansiktet, hon är inte van vid det. Men med Willy gick det bättre, han är mer på och bryr sej inte så mycket om de är lite sura, och han är snabb, inget velande så att de hinner lägga sej på sidan.
Så det blir spännande att se om hon är dräktig. Och så väntar jag med spänning på Rakels ungar som ska komma om lite drygt en vecka. Hon är ganska så tjock om magen.

Men det största hände i går morse, jag blev farmor till en liten flicka <3<3<3

Fortsättning följer…