Oj, jag såg att det var över en månad sen jag skrev nåt här senast…
Vad har hänt då sen sist. Alla Sigrids ungar har flyttat till bra hem.
Elviras prematura kull växer och frodas, de är nu 12 veckor och är så gott som ikapp utveckling och viktmässigt. Pälsarna har ljusnat betydligt oxå, och de blev riktigt bra dessutom:)
Här är de senaste bilderna jag tog på dem, då var de 9 veckor men såg ut som 8 veckor. Sedan dess så har pälsarna ljusnat betydligt. Valter kommer jag att samäga med en annan uppfödare så jag släpper dem inte helt.

Alla är tingade.

Sen har Rakel fått sina ungar, hon fick tre stora ungar, två hanar och en hona. Det är Willy Wonkas första kull och jag är väldigt nöjd med dem så här långt. De är 5 veckor idag och jag tog några foton på dem igår. Här är de :)

Rufus

   Rufus

Roxzee

  Roxzee

Rafael

Rafael

 

 

Jag har bara lovat bort honan än så länge, avvaktar med de andra så länge.

Jag väntade med spänning på Veras första kull….så för en vecka sen så fick hon den, men det var en ”Lonely Boy”! Lite snopet var det allt, men hon tar väl hand om honom och så kan jag ju para henne ganska så snart igen och då med Eddie eftersom han bevisligen kan det här nu:)
Eddie skulle bara få öva sej lite på Maja när hon löpte…trodde väl inte att det skulle bli nåt, men se då kunde han minsann:-), så nu blir det ganska så tätt mellan Majas kullar, men hon var och är i bra kondition och så får hon ta en längre paus från födandet sen. Så om cirka en vecka ska de ”poppa” ut.

Jag passade på att ta ett nytt foto av Zonja oxå när jag ändå hade kameran framme:), hon är 4 månader nu. Så här ser hon ut

zonja webb2 4m
Fortsättning följer och jag lovar att det inte ska ta sån lång tid :)