Nää, Zoie var inte heller dräktig! Vad håller han på med den gode Eddie?? Jag har haft nog av hanar som inte ”får till det”…Men han har ju tre kullar så ibland så funkar det, tre på raken, så varför inte nu???
Ja, ja, jag får väl se det som att det är bara att försöka igen och så får jag större spridning på kullarna och det är ju inte fel det heller, så han kanske bara ”hjälper till” lite :-)

Vera kattungar mår fint. De blir en vecka gammal i morgon och jag har äntligen insett att det är tre honor som ligger där i bolådan, kul :-)
Så nu ska jag fundera ut några namn. De senaste åren har jag kört med namnsdagar, dvs den dagen de föds, det namnet som står då fick en av dem heta och resten på samma bokstav, men nu har jag tröttnat på det. Det blev lätt samma namn eftersom mina kattungar för det mesta föds på våren :-)
Så min tanke i år är tema och eftersom jag är lite av en serienörd så får det väl bli tv-serier då. Så Gossip Girl ligger bra till, särskilt som deras bror från i fjol fick heta Lonely Boy…ni som sett serien fattar ;-)
vera med ungar 2016
Här ligger en mycket nöjd Vera med sina små tjejer, Serena, Blair och Lily.
Fortsättning följer..
Sköt om er!