Idag är Majas kattungar tre veckor och de utvecklas bra tycker jag. Jag har inte tagit några bilder än, det kommer när de är cirka fyra veckor.
De är fyra i kullen kvar, två dog efter 3-4 dagar. Av vad vet jag inte men det är sånt som sker, helt plötsligt så slutar de gå upp i vikt och vill de inte bli matade så går det oftast åt ett håll, de blir slöa, känns lite kallare och då är det lika så bra att ta bort dem för de kommer inte att klara sej i alla fall.
Alla blir mitted, en brun hane, två blå hanar och en blå hona, i stort sett korrekt tecknade förutom att honan och en av hanarna får en liten fläck i det vita på ena bakbenet. Men det är ju tillåtet, enligt senaste standardändringen som jag har skrivit om. Det ska bli väldigt spännande att se hur de utvecklas, just nu är de väldigt stora och kraftiga :)

Jag tog ett beslut i veckan som gick att inte avla på Ice, så han har flyttat till en ny familj. Han hade många bra kvalitéer men oxå en del mindre bra som gjorde att jag inte ville använda honom i min avel. Hans pälskvalité var väl det som avgjorde det hela. Den är alltför ullig och varm.

Elvira var inte dräktig när allt kom omkring, tror hon har haft ett tidigt missfall, men hon har löpt igen och jag försöker en gång till för att se om hon blir dräktig, om inte, får det nog vara, tror jag…
Ella och Elvira var inte heller dräktiga, småkillarna fick inte till det så nu väntar jag på att de ska löpa igen och då har ju Eddie och Willy hunnit bli äldre och kanske mer ”träffsäkra”:

Så det är vad som händer här hemma just nu :-), vi fick en liten försmak av sommar i lördags, 19 grader varmt, men nästa dag var det lika kallt…det går i alla fall åt rätt håll!!!