Först händer ingenting, sen händer ingenting och sen kommer allt på en gång…..ni känner igen det eller hur :-)!
Just så är det här just nu, med löpande honor. Först börjar Maja att löpa, hade velat ha Eddie på henne men han var inte tillräckligt intresserad så det fick bli Sam som fick den stora äran. Jag var väldigt nöjd med hans ungar förra året så det blir nog bra och dessutom är det bra med en erfaren hane till en förstagångshona.
En vecka senare meddelar Elviras fodervärd att nu löps det här. OK, bara att hämta henne och eftersom Eddie fortfarande inte ville så fick Sam en ny tjej. Och nu två dagar senare så kör Ella igång…skulle inte förvåna mej om sonen hör av sej och säger att Sigrid löper oxå…och Sigrid ska paras med Sam det är bestämt sedan länge, så för att inte överanvända honom så får Willy öva sej på Ella så länge, för han var betydligt mer intresserad än Eddie:), kan ju vara bra att inte få alla kullar på samma gång, men det blir lätt så varje år, kan inte förstå det…….
Sam ska bara ha de här parningarna sen är det fullt tillräckligt med ungar efter honom tycker jag. Han får bli en glad kastrat och flytta till en kärleksfull familj som väntar på honom.

Längtar efter några sådana här nu…Ellas döttrar från 2014
ellas-flickor-webb4,5v-017