Majas kattungar är nu 8 veckor, tiden går fort :-), de är fortfarande lika jämna och jag är väldigt nöjd med den här kullen. Jag har lagt ut nya bilder på kattungesidan.
Sigrid fick fyra ungar för 14 dagar sedan, två av varje och honorna blir mitted och hanarna blir en mitted och en bicolour. Tror att bicolourhanen är brun och de andra blå, men är inte helt säker ännu.
Apropå säker…jag var så säker på att Eddie hade fått till det med Vera, men är inte lika säker nu. Hon har visserligen ändrat beteende, blivit betydligt mer kelen och hennes små tuttar blev ganska så röda och jag hittar dem lätt, MEN de är fortfarande små och är hon dräktig så ska hon föda om ca 3 veckor. Erfarenheten har lärt mej att är man osäker, så är de som regel inte dräktiga. Samma med Ella nu efter tre veckor, för några dagar sedan kunde jag svurit på att hon är dräktig, men inte nu när det gått 22 dagar :(…Men de löper väl igen så småningom och då är ju småkillarna ytterligare lite äldre.
Sam är nu kastrerad och han ska flytta till sitt nya hem i slutet av månaden. Han är en sån där hane som bara äter för att överleva som fertil så han behöver verkligen äta upp sej nu och få tjejerna ur huvudet :)
Fortsättning följer…