Återigen har det gått alldeles för lång tid sedan jag gjorde en uppdatering här…

Men nu har jag uppdaterat lite här och där, med lite nya foton av katterna och så har jag lagt ut mina planer för nästa års kullar. Sen vet man ju aldrig om det går som man planerar, men att planera är halva nöjet med uppfödning tycker jag. Det är så spännande att få se om resultatet blir så bra som man tänkt sej på papperet.

Om jag ser tillbaka på året som snart är slut så gick det inte helt enligt planerna men jag blev väldigt nöjd med resultatet likväl. Mina planer var att Eddie skulle få fler kullar än han fick men han var inte redo när jag tyckte att han skulle vara det och så kan det vara med unga hanar. Han får jobba desto mer nästa år istället. Tror jag.
Jag har fått en hel del med fina kattungar med jättefin ögonfärg, typen har också varit där. Och storleken. Tror inte att jag överlag har varit så nöjd med kullarna som jag varit i år så nu hoppas jag på en upprepning av det resultatet nästa år.
Jag är väldigt nöjd med Willys ungar, kombinationen med honom och mina typade honor blev precis så bra som jag tänkt. Nu har jag bara planerat in en parning för honom till nästa år, eventuellt två, för jag har inte bestämt ännu vem jag ska para Magda med, men troligtvis blir det Willy.
Kombinationen mellan Krickelins Zolta och Litlamins Jakob blev också precis som jag tänkt mej, så pass bra att jag har behållit två honor i kullen att gå vidare med.

Nu hoppas jag bara att min leda inför utställningar ska ge med sej, speciellt som vi byter kategori nästa år. Jag har anmält till GRKs utställning i Göteborg i januari sen får jag se…och så hoppas jag att mina honor får lite större spridning på löpen så att alla inte löper på en och samma gång.
Vera är i full kondition nu, så hon kan få köra igång när som helst :-)
vera 1,5y full kondition-0090

Så nu vill jag bara önska alla ett Gott slut på 2015 och ett riktigt Gott Nytt År!